Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Συνέλευση στο Πατινάζ τη Δευτέρα 8 Απρίλη στις 6μμ

Υπάρχουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της τσιμεντοποίησης του Πατινάζ στο Μπαρουτάδικο. Στην "Εφημερίδα των Συντακτών" της 2 Απρίλη (http://www.efsyn.gr/?p=36128) ο αντιδήμαρχος Αιγάλεω Μ. Κοπελούζος σχετικά με την υπόθεση του δημοψηφίσματος αναφέρει: 
"Η ψηφοφορία προγραμματίζεται να γίνει στις 23 Απριλίου σε σχολεία του 4ου τεταρτημόριου, με βάση τους καταλόγους του δήμου, με την παρουσία εκπροσώπων όλων των παρατάξεων και των κατοίκων που αντιδρούν στο έργο. Θα προηγηθούν δύο ανοιχτές συνελεύσεις, στις 13 και 14 του μηνός"
Στο πλαίσιο των ραγδαίων αυτών εξελίξεων ο δήμαρχος προσκάλεσε στο δημαρχείο  τη Δευτέρας 8 Απρίλη στις 6μμ τους κατοίκους και την ΛΣΑ προκειμένου να "συνεννοηθούν" όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την διαδικασία του δημοψηφίσματος. Η θέση, ωστόσο, τόσο των περίοικων όσο και της ΛΣΑ είναι σαφής και δηλωμένη ενάντια στο δημοψήφισμα, όπως και σε κάθε επίφαση δημοκρατίας.
Στη βάση αυτών των δεδομένων η Πρωτοβουλία Περίοικων Πατινάζ και η Λαϊκή Συνέλευση Αιγάλεω καλούν σε ανοιχτή συνέλευση τη Δευτέρα στις 6μμ στον χώρο του Πατινάζ προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις.

Ραντεβού λοιπόν στο Πατινάζ τη Δευτέρα 8 Απρίλη στις 6μμ αυστηρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου