Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Συνέλευση 7 Γενάρη

Βρεθήκαμε τη Δευτέρα 7 Γενάρη στις 7μμ στο "Γ. Ρίτσος":

-ενημερωθήκαμε για κινητοποιήσεις και δράσεις σε γειτονιές της Αθήνας μέσω των μέιλ που μας έχουν αποσταλεί έτσι ώστε να έχουμε μια σφαιρική άποψη της κατάστασης των λαϊκών συνελεύσεων

-συζητήσαμε για την υπόθεση της Γενικής Ταχυδρομικής Αιγάλεω και αποφασίσαμε να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο τον λόγο και τις επιλογές των εργαζομένων. Υπάρχει ένα μάζεμα σήμερα της επιτροπής εργαζομένων και όλων των αλληλέγγυων στο "πράσινο" σχολείο (Ρ. Φεραίου 20) στις 6μμ προκειμένου να δρομολογηθούν κινήσεις αλληλεγγύης.

-συζητήσαμε την υπόθεση του Πατινάζ καθώς υπάρχει ένα ραντεβού σήμερα Τρίτη στις 8μμ στο δημαρχείο μεταξύ όσων αντιδρούν στο έργο του Βρεφονηπιακού σταθμού και του αντιπεριφερειάρχη που είναι και αρμόδιος γα την εκτέλεσή του. Καλούμε όλους και όλες στο ραντεβού αυτό προκειμένου να γίνει κατανοητό προς πάσα κατεύθυνση η αποφασιστικότητά μας να μην γίνει το έργο μέσα στο Μπαρουτάδικο.
ΘΕΩΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΜΑΣ  ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8ΜΜ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗ  ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ

-ετοιμάζουμε το πλαίσιο της ανοιχτής συνέλευσης για την Υγεία που έχουμε δρομολογήσει για τη Δευτέρα 21 Γενάρη στο "Γ. Ρίτσος".

Το τακτικό ραντεβού μας για την Δευτέρα 15 Γενάρη ισχύει στις 7μμ στο "Γ. Ρίτσος" παρά την εκδήλωση που έχει καθοριστεί από άλλους εκείνη την ημέρα στο συγκεκριμένο μέρος (συναντιόμαστε πάντα σε παρακείμενη των εκδηλώσεων αίθουσα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου