Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Για τη συνέλευση της Δευτέρας 15 Οκτώβρη


 Χτες Δευτέρα 15 Οκτώβρη και στις 6μμ στην πλατεία Εσταυρωμένου προχωρήσαμε σε μια παρέμβαση με μικροφωνική και μοίρασμα κειμένων για την υπόθεση τσιμεντοποίησης του Πατινάζ και του Μπαρουτάδικου. Στη συνέχεια κάναμε την τακτική συνέλευσή μας όπου:

-τοποθετήθηκαν κάποιες βάσεις για ένα συνολικό πλαίσιο δράσεων σχετικά με την υπόθεση της Υγείας και της Περίθαλψης όπως έχει διαμορφωθεί υπό καθεστώς μνημονίου. Έχουμε εστιάσει στις υποδομές υγείας των περιοχών μας όπως είναι το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, το Αττικό Νοσοκομείο, το Λοιμωδών, τα δύο ψυχιατρεία (Δρομοκαϊτειο και Δαφνί), το κέντρο Υγείας Περιστερίου και  το Θριάσιο. Διατυπώθηκαν τρεις κατευθύνσεις οι οποίες θα προσδιοριστούν με σαφήνεια την επόμενη εβδομάδα για να τις προωθήσουμε στη συνέχεια στο μάζεμα των συνελεύσεων των δυτικών συνοικιών που έχει συγκροτηθεί για την ίδια υπόθεση.

-συνεχίστηκαν τοποθετήσεις εν είδει απολογισμού του εγχειρήματος της Λαϊκής Συνέλευσης Αιγάλεω προκειμένου να υπάρξει περισότερη συνοχή, σαφήνεια και συμμετοχικότητα.

-τη επόμενη Δευτέρα θα συζητηθεί η προοπτική μιας δράσης εν όψει της 28ης Οκτωβρίου


Ραντεβού την επόμενη Δευτέρα 22 Οκτώβρη στην πλατεία Εσταυρωμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου