Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Για τη συνέλευση της 1 Οκτώβρη

Στην συνέλευση της 1 Οκτώβρη στην πλατεία Εσταυρωμένου:

-ενημερωθήκαμε για την πρωτοβουλία που έχει παρθεί από συνελεύσεις των δυτικών συνοικιών σχετικά με την υπόθεση της Υγείας και της Περίθαλψης. Στην συζήτηση που έγινε στα ΤΕΙ Αθήνας την Παρασκευή 28 Σεπτέμβρη αποφασίστηκε η δρομολόγηση καλύτερα συντονισμένων κινήσεων στα νοσοκομεία και στους χώρους παροχής περίθαλψης των περιοχών μας. Δεσμευτήκαμε για την συμμετοχή μας.

-όσον αφορά την υπόθεση του Πατινάζ έγινε ένας μικρός απολογισμός για την παρέμβασή μας στο δημοτικό συμβούλιο της 25 Σεπτέμβρη και ανταλλάχθηκαν πολλά σκεπτικά για την συνέχεια του αγώνα. Θα συνταχθεί τις επόμενες ημέρες ένα κείμενο των δικών μας θέσεων αντιπαραθετικά με τις θέσεις όλων των δημοτικών παρατάξεων του Αιγάλεω σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση. Μετά θα κινηθούμε τόσο προπαγανδιστικά στην πόλη όσο και με μια γιορτή αντίστασης στον χώρο του Πατινάζ. 

-συνεχίστηκε η ανταλλαγή απόψεων γύρω από τη συνέχεια του εγχειρήματός μας εν είδει απολογισμού. Θα φροντίσουμε με το πέρας αυτής της διαδικασίας να δημοσιοποιήσουμε τις καίριες τοποθετήσεις και, προφανώς, τις αποφάσεις μας για την ταυτότητα και τις στοχεύσεις του εγχειρήματος.

-η επόμενη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Οκτώβρη στην πλατεία Αγ. Σπυρίδωνα στις 7μμ

*όσον αφορά τη δίκη της Μ.Λ.  αναβλήθηκε για τις 8 Μάρτη 2013...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου