Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Συνέλευση 21 Μάη, πλατεία Εσταυρωμένου

 Η διαδικασία ξεκίνησε με την ανάγνωση των μέιλ που έχουν σταλεί στην ΛΣΑ.

- Ενημερώσαμε για τη μοτοπορεία αλληλεγγύης στους απεργούς χαλυβουργούς που διοργάνωσε η ΛΣΑ το Σάββατο 19 Μάη από το Μπαρουτάδικο προς την πύλη της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο.

- Λόγω ενδεχόμενης κακοκαιρίας για τις 26-27 Μάη, η εκδήλωση που είχε δρομολογηθεί από την ΛΣΑ στο Πατινάζ, ενάντια στην τσιμεντοποίησή του, αναβλήθηκε για το επόμενο Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιούνη με τα ίδια ακριβώς περιεχόμενα. Τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί προπαγανδιστική αφίσα και θα επικοινωνηθούν με σαφήνεια οι προεκτάσεις των αξόνων της εισήγησης που έχουν συνταχθεί από την σχετική ομάδα εργασίας της ΛΣΑ.

- Ενημερωθήκαμε για τις παρεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν στους χώρους υγείας απο τις λαϊκές συνελεύσεις Χαϊδαρίου, Κερατσινίου, Περιστερίου και Αιγάλεω και ορίστηκε πρόταση για διασυνελευσιακή την Τρίτη 29 Μάη στην πλατεία Ηρώων στο Χαϊδάρι με περιεχόμενα τον συντονισμό και τα οργανωτικά μέρη του εγχειρήματος.

- Συζητήθηκε για μια ακόμη φορά ο τρόπος αντιμετώπισης του φασιστικού φαινομένου και της κοινωνικής του "ενδυνάμωσης". Ανταλλάχθηκαν απόψεις γύρω από το περιεχόμενο της αντιφασιστικής δράσης, την μορφή της πολιτικής της διοργάνωσης τόσο σε βραχυπρόθεσμο όσο και σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Ακούστηκαν προτάσεις για δράσεις στην πόλη του Αιγάλεω, προτάσεις οι οποίες θα αποφασιστούν στην αμέσως επόμενη συνέλευσή μας.

- Ορίστηκε να γίνει απολογιστική συνέλευση για το κλείσιμο ενός χρόνου ζωής της ΛΣΑ στην τακτική μας διαδικασία αμέσως μετά την εκδήλωση για το Πατινάζ.

Συνεπείς στο ραντεβού και πάλι τη Δευτέρα 28 Μάη στην πλατεία Εσταυρωμένου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου