Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Συνέλευση 14 Μάη

Στη συνέλευση της 14 Μάη στην πλατεία Εσταυρωμένου:

- ενημερωθήκαμε από τα mail μας: για τη δράση της ανοιχτής λαϊκής συνέλευσης Περιστερίου στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Αθήνα στις 4 Μάη σχετικά με την προκήρυξη ανάδειξης εργολάβων μέτρησης και διακοπής ηλεκτροδότησης. Επίσης, ενημερωθήκαμε από τη λαϊκή συνέλευση Πετραλώνων-Κουκακίου για το κάλεσμα που αφορά την συνέλευση υγείας.

- "κλειδώσαμε" τα περιεχόμενα και τις τελευταίες πρακτικές εκκρεμότητες για το διήμερο ενάντια στην τσιμεντοποίηση του Μπαρουτάδικου που θα διοργανώσουμε στις 26 και 27 Μάη στον χώρο του Πατινάζ. Σχετική αφίσα θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες στους δρόμους του Αιγάλεω.

- προσδιορίσαμε τις κατευθύνσεις δράσεων τις οποίες θα προτείνουμε την Παρασκευή 18 Μάη στην πλατεία Ηρώων στο Χαϊδάρι στην διασυνελευσιακή που έχει καλεστεί από την λαϊκή συνέλευση Χαϊδαρίου και αφορά παρεμβάσεις στους χώρους περίθαλψης από συνελεύσεις των περιοχών μας. Συνυπογράψαμε το κείμενο που έχει συντάξει η ΛΣΧ.

- συζητήσαμε εκτενώς για την αντιφασιστική δράση της ΛΣΑ. Την επόμενη Δευτέρα θα κατατεθούν προτάσεις προκειμένου να συγκροτηθεί ένα χρονοδιάγραμμα βραχυπρόθεσης δράσης μέχρις τις εκλογές της 17 Ιούνη. Οι σχετικές δράσεις αφορύν την δημιουργία πολιτικού και ιδεολογικού αναχώματος στην συστημική υποδαύλιση της "φαισιστικής" ψήφου ως ψήφου διαμαρτυρίας. Στόχος μας δεν είναι η εκλογική συρρίκνωση της ΧΑ αυτή καθεαυτή αλλά η διάλυση της αυταπάτης των φασιστών ότι υπάρχει "κοινωνική πλάτη" σε ενδεχόμενες ρατσιστικές και εθνικιστικές φρικαλεότητες στην περιοχή μας. 

- αναθερμάναμε τις ομάδες επανασύνδεσης ηλεκτροδότησης στη βάση των νέων δεδομένων της σχέσης χαρατσιών και ΔΕΗ. Θα επανασυνδέουμε το ρεύμα άσχετα με την αιτία διακοπής, δηλαδή αν πρόκειται για απλήρωτα χαράτσια ή λογαριασμό ρεύματος.

- η αφίσα της ΛΣΑ ενάντια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών είναι έτοιμη κι έχει ήδη αρχίσει να κολλιέται στις γειτονιές του Αιγάλεω.

- αποφασίσαμε να καλέσουμε σε μοτοπορεία αλληλεγγύης στους απεργούς χαλυβουργούς όλες τις λαϊκές συνελεύσεις του λεκανοπεδίου το Σάββατο 19 Μάη στις 11.30πμ μπροστά από το Μπαρουτάδικο επί της Ιεράς Οδού. Το Σάββατο η απεργία θα διανύει την 200η ημέρα της και τις τελευταίες ημέρες επιχειρείται το σπάσιμο της απεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου