Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Συνέλευση 26 Μάρτη

Στη συνέλευση της 26 Μάρτη συζητήσαμε και αποφασίσαμε:

-να συντάξουμε εν αρχή κείμενο αλληλεγγύης στους διωκόμενους συναγωνιστές της Χαλκίδας και να παρακολουθήσουμε την υπόθεση, ούτως ώστε να συνδράμουμε όσο περισσότερο μπορούμε στην οριστική και τελεσίδικη παύση της δίωξης (το κείμενο έχει ήδη αναρτηθεί στο ιστολόγιό μας).

-μετά από εκτενή συζήτηση για τα πολιτικά χαρακτηριστικά της λαϊκής συνέλευσης, ως συνέπεια του απολογισμού των τελευταίων πολλαπλών δράσεων, θα προσδιορίσουμε με σαφήνεια τη στάση μας -τόσο στο εσωτερικό των διαδικασιών όσο και στο πλαίσιο των δράσεων- εν όψει της προεκλογικής περιόδου, στην επόμενη συνέλευσή μας της 2 Απρίλη.

-ενημερωθήκαμε για την υπόθεση του Πατινάζ, ανασυντάξαμε το κείμενο αντιπληροφόρησης της ΛΣΑ και της πρωτοβουλίας περίοικων με βάση τα νέα δεδομένα , δρομολογήσαμε κινήσεις προπαγάνδισης καθώς η δημοτική αρχή έχει εξαπολύσει επίθεση διαστρέβλωσης του αγώνα ενάντια στην τσιμεντοποίηση του Μπαρουτάδικου. Επιπλέον, αποφασίσαμε να βρεθούμε σε κοινή συνέλευση με τους περίοικους του Πατινάζ την επόμενη Τετάρτη 4 Απρίλη στις 5μμ

-προχωρήσαμε σε επανασύνδεση ηλεκτροδότησης σε οικογένεια με ανάπηρο παιδί και τραγική οικονομική κατάσταση στις εργατικές πολυκατοικίες του Αιγάλεω (τα συνεργεία της ΔΕΗ δεν "επαναπαύονται" ούτε και και αναχαιτίζονται από τις διάφορες τροπολογίες)  και τσεκάραμε εκ νέου το δίκτυο αλληλεγγύης της ΛΣΑ.

-ραντεβού το Σάββατο στις 10.30πμ στο Μετρό Αιγάλεω στην προσυγκέντρωση για την μοτοπορεία του Σαββάτου 31 Μάρτη που θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία Ιλίου στις 11.00πμ για να περάσει από Περιστέρι, Χαϊδάρι και να καταλήξει Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου