Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πορεία στις γειτονιές και συνεχίζουμε στο κέντρο....




100 περίπου άτομα ανταποκρίθηκαν στο σχεδόν αυθόρμητο κάλεσμα της Λαϊκής Συνέλευσης Αιγάλεω για συγκέντρωση και πορεία σήμερα Σάββατο 11 Φλεβάρη στις 11πμ σχετικά με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής. 

Την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος καλούσε και η Λαϊκή Επιτροπή Αιγάλεω (που συγκροτείται από συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς του ΚΚΕ και τις παρυφές του), συγκεντρώνοντας 150 περίπου άτομα τα οποία γύρω στις 11.30πμ έκαναν την δική τους πορεία στους δρόμους του Αιγάλεω. 

Η πορεία της Λαϊκής Συνέλευσης Αιγάλεω ξεκίνησε από το Μετρό και την Ιερά Οδό, μέσω της Μ. Αλεξάνδρου κινήθηκε προς την πλατεία Λ. Καραγιάννη, κατέβηκε την Κ. Βάρναλη στα Νταμαράκια, πέρασε την Θηβών απέναντι προς τη Θεσσαλονίκης, μπήκε στις παλιές εργατικές πολυκατοικίες και την πατεία Ι. Παπανικολάου, Μίνωος και Νικηφόρου Μανδηλαρά διασχίζοντας τις νέες εργατικές πολυκατοικίες και επέστρεψε στο Μετρό μέσω της Στέφανου Σαράφη. Η κοινωνική αποδοχή ήταν αδιαμφισβήτητη αναδεικνύοντας την οριακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η γενικευμένη δυσφορία.

Συνεχίζουμε την κάθοδό μας στους δρόμους με κάλεσμα αύριο Κυριακή στο Μετρό Αιγάλεω στις 4μμ για να μεταβούμε στο Σύνταγμα όπου θα συγκλίνουν όλα τα σχετικά καλέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου