Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ 12-12-11


Η Λαϊκή Συνέλευση Αιγάλεω συνήλθε σήμερα και συζήτησε τα εξής:

  1. Την Παρασκευή 16/12/2011 στα ΤΕΙ Αθήνας θα γίνει έκτακτη Κοινή Λαϊκή Συνέλευση των Δυτικών Συνοικιών με θέμα την πρόταση διοργάνωσης πανελλαδικής κινητοποίησης  από όλες τις Λαϊκές Συνελεύσεις της Ελλάδας στο Βόλο (εκεί βρίσκονται οι άλλες εγκαταστάσεις της Ελληνικής Χαλυβουργίας).
  2. Την Κυριακή 18/12/2011 θα γίνει στις εργατικές πολυκατοικίες στο συντριβάνι (μεταξύ Ζήνωνος και Μίνωος) γιορτή αλληλεγγύης για τους απεργούς της Χαλυβουργίας. Θα έχει συλλογική κουζίνα και μουσική και θα συγκεντρώσουμε χρήματα και υλικά για τους απεργούς.
  3. Συζητήθηκε το θέμα που έχει προκύψει με την ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (σχετικά με την παρέμβαση της ΛΣ στο δημοτικό συμβούλιο Αιγάλεω στις 10 Νοέμβρη) και αποφασίστηκε η Λ.Σ. συνέλευση να βγάλει ανακοίνωση που θα απαντά στην ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το κείμενο της ανακοίνωσης θα έρθει τη Δευτέρα 19/12/2011 προς ψήφιση.
  4. Έγινε ενημέρωση για το κάλεσμα της Κυριακής 11/12/2011 από το Σύλλογο Δασκάλων με θέμα έναν ανοιχτό συντονισμό κατοίκων, σωματείων κ.λπ. για κινητοποιήσεις σχετικά με τα χαράτσια. Η Λ.Σ. συζήτησε την προοπτική συνεργασίας, αλλά δεν πήρε απόφαση. Θα συζητηθεί και στην επόμενη Λ.Σ.  Ο Σύλλογος Δασκάλων έκανε εκ νέου κάλεσμα για την Κυριακή 18/12/2011 στις 6 το απόγευμα στο 3ο Δημοτικό σχολείο.
  5. Να γίνει εκ νέου παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο για τους απλήρωτους συμβασιούχους και τα χαράτσια της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου