Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

2η KOINH ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ 1-11-11


Σήμερα έγινε η δεύτερη κοινή Λ.Σ. των περιοχών Αιγάλεω, Περιστέρι, Χαϊδάρι και συμμετείχαν και αντιπρόσωποι από τη Λ.Σ. Κερατσινίου και από τους ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Έγινε αποτίμηση της χθεσινής πρωινής (31-10-11) κινητοποίησης στην Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΗ στο Χαϊδάρι. Συμφωνήσαμε όλοι ότι ήταν μια καλή κινητοποίηση, παρά το γεγονός ότι είχαμε κάποια οργανωτικά κενά. Επίσης, όλοι συμφωνήσαμε ότι δεν θέλουμε να καπελώνουν τις εκδηλώσεις μας άλλες οργανώσεις. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις και στις δράσεις μας, αλλά θα πρέπει να σεβαστούν τις δικές μας επιλογές.

Αποφασίσαμε, να κάνουμε μια μοτοπορεία το Σάββατο 19 Νοέμβρη στις 11 το πρωί για τη ΔΕΗ και τα χαράτσια. Η μοτοπορεία θα ξεκινήσει από την πλατεία των Αγ. Αναργύρων και θα περάσει από τις περιοχές Ίλιον, Πετρούπολη, Περιστέρι, Χαϊδάρι, Αγ. Βαρβάρα και θα καταλήξει στο Αιγάλεω στην πλατεία Εσταυρωμένου. Θα γίνουν ενδιάμεσες στάσεις στις πλατείες που γίνονται οι συνελεύσεις των περιοχών αυτών.

Η αφίσα και τα τρικάκια για την προπαγάνδιση της εκδήλωσης θα γράφουν:

·         ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ
·         Δεν πληρΩνουμε κανΕνα χαρΑτσι
·         ΠαΙρνουμε τις ζωΕς μας στα χΕρια μας
·         ΣτΗνουμε ΛαϊκΕς ΣυνελεΥσεις παντοΥ
·         Ολοι μαζΙ, κανΕνας μΟνος του

19 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011 ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ 11:00
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ.


Η κάθε Λ.Σ. θα προπαγανδίσει μόνη της την μοτοπορεία και αν θέλει να ορίσει σημείο προσυγκέντρωσης θα το βάλει από κάτω από την αφίσα. Δημιουργήθηκε μια επιτροπή από εκπροσώπους του Αιγάλεω, του Περιστερίου και του Χαϊδαρίου για τη δημιουργία της αφίσας.

Ορίστηκε νέα Κοινή Λαϊκή Συνέλευση την Τρίτη 22-11-11 στις 6.30 μ.μ. στα ΤΕΙ της Αθήνας.  

Επίσης, το ενδεχόμενο να κατέβουν από κοινού οι Λ.Σ. των Δυτικών Προαστίων στην πορεία του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη έμεινε ανοιχτό. Θα επικοινωνήσουμε μετά από τις κατά τόπους λαϊκές συνελεύσεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου